Naistevaheline armastus

Mulle väga meeldivad naised, just meeldivad. Ka seksuaalses mõttes, aga see pole isegi peamine. Mulle tundubki, et naised meeldivad üksteisele kordades rohkem kui mehed. Vaadake naisi ööklubis, spas, oma sõbrannadega – naiste vahel on intiimsus ja leebe seksuaalne vaib, enamasti alateadlik, aga samas nii märgatav. Minuealised on tagasihoidlikumad, aga paarkümmend aastat nooremad ei vaevu seda omavahelist meeldivust üldse varjama. Alkohol leevendab seda barjääri veel rohkem, mul on endalgi mitmeid piduseid erootilisi episoode (noorte) naistega. Ma ei eitagi – olen neid hetki väga nautinud.

Naised ongi nii ilusad – neil on eriliselt pehme nahk ja huuled, neil on pikad juuksed, neil on rinnad ja vagiina. Naiste vahel on omamoodi turvatunne ning usaldus ja mingid asjad on iseenesestmõistetavad – piisab pilgust ja kõik on selge, on mingi üleüldine ühine sissekodeeritud naiste taju. Naiste omavaheline seksuaalsus on enamasti leebe, vaoshoitud ja helge. Ja kuigi silitustest ja suudlustest sageli edasi ei minda, siis selline  intiimne huvi on tavaline, isegi kui seda endale ei tunnistata. Mitte küll kõigile naistele, aga paljudele ikkagi.

Ilmselt ongi elus nii, et erinevatel eluetappidel on vahel tõmmet rohkem meeste ja vahel rohkem naiste poole. Olen lugenud, et tänastel noortel tüdrukutel on esimesed seksuaalsed kogemused sageli teiste tüdrukutega, mitte poistega. Usun, et eelkõige sarnasuse ja turvatunde pärast. Ja samasugune alateadlik igatsus teise naise läheduse järele võib tulla ka siis, kui aktiivne emaksolemise periood on möödas, kui lapsed on juba piisavalt suured. See on aeg, kus naisena mõistad, et oled ühises intiimses kogemuslikus ringis teiste naistega (mehed ei adu seda iialgi), aga see on ka erootiline ring, paratamatult.

Igasugused naiste õpitoad ja laagrid on kohtadeks, kus tajud seda naistevahelist ühisosa selgemini. Ja paljudele naistele on just seal esmakordne kogemus puudutada isiklikumal moel teist naist. Leebemal juhul paitad ja silitad oma praktikapartnerit, samas ülemäära privaatsfääri minemata. Aga on ka võimalus, et avastad teist naist kõige intiimsemalt, avastad rohkemgi veel kui enamus mehi iial kogenud on. 

Ma ise olen käinud vaid paaris sellises kohas ja seal toimunu on mind sügavalt puudutanud. Seda mitmel põhjusel – olen saanud uusi teadmisi ja oskusi, aga tähtsam on olnud ürgse naistevahelise ühtsuse tajumine (ükskõik kui esoteeriliselt see kõlab, ma usun, et see on olemas). Ma tean, et seetõttu olen ma parem partner, ja seda nii meestele kui naistele.

Naised räägivad, et paljudel neist on soov kogeda seksuaalsust teise naisega. Või tegelikult – mitmed naised on mulle tunnustanud, et nad tahaksid kasvõi üks kord oma elus teise naisega voodisse minna ja … seksida. 

Mul endal oli noorena lähisuhe naisega, kellele meeldisid ainult naised. See on minu kõikidest hilisematest naissuhetest väga erinev kogemus ja eelkõige seksuaalses mõttes – kuidagi oli selgelt tajutav selle tüdruku konkreetne huvi minu suhtes ja tema kogemus mängis muidugi ka oma osa. Mõtlen sellele lühikesele eluhetkele tagasi jätkuvalt inspireerituna, aga samas – siis sai mulle selgeks, et minu esimene armastus on ikkagi mehed. 

Oma seksuaalset huvi naiste vastu ma täna enam ei varja – vaatan minu jaoks ligitõmbavat naist ja meest samasuguse pilguga. Minu suhtlusviis on üsna intiimne – oma sümpaatiat ja eelistust näitan välja muuhulgas ka läbi puudutuste, füüsilise kontakti. Argielus mitte, aga muidu – suurima rõõmuga. Ja järjest rohkem on neid naisi, kes sellise flirdiga mõnuga kaasa tulevad või selle ise algatavad – ju on neil piisavalt avatust olla need, kes olla tahavad või siis oskan leida õiget. Kuigi ma tean, et seksuaalses mõttes mulle naisest üksi ei piisa, ilma meheta jääb midagi väga puudu, siis erootilist kirge olen mõlema sugupoole vastu tundnud küll ja küll.

Naised on mulle veel tunnistanud, et neil on ebamugav partneriga oma seksuaalsetest ihadest rääkida, et jumal teab, kuidas mees reageerib. Kuid enamike meeste jaoks on naiste omavaheline füüsiline külgetõmme aksepteeritav, palju rohkem aksepteeritav kui meeste oma. Meestele meeldib vaadata naisi omavahel naudinguid jagamas ja võimalusel tahaks nad ka ise liituda. Paljud mehed on mulle rääkinud, et kaks naist voodis on nende jaoks suur seksuaalne unelm. Kusjuures üks neist naistest võiks olla nende enda partner. 

Mehed, võiksite küsida oma kallimalt (kui te seda juba ei tea), kuidas tema sellesse teemasse suhtub. Avatud naiselt saate ausa vastuse. Selle teadmisega ei pea midagi peale hakkama, aga mida rohkem te oma kaaslase soovidest teate, seda lähedasem ja ilmselt ka seksuaalselt kogemusrikkam on teie suhe.

Ma usun, et hetkel on asjakohane (üle)lugeda üks vanem blogi tekst:

https://margitmeikar.com/2018/04/07/kulalised-voodis/

Naistele soovitan (oma kogemusele tuginedes) vaadata näiteks Thule Lee naistelaagreid, need on väga võimsad:

http://www.leesoja.ee

Poster: https://www.samarelart.com

5 kommentaari “Naistevaheline armastus

  1. Tere Margit,

    võiksid siis kirjutada ka sellest, mis seal Thule Lee naistelaagrites siis õpetatakse.Ühest küljest vajavad naised muidugi omaette olemist jne, teisest küljest aga ilmselt vajataks ka nõuandeid ja teadmisi,mida tähele panna või millest hoiduda. Lihtsalt praegu võiks tekkida lugejatel tunne, et õpitakse praktiseerima naistevahelist armastust.Mis pole kindlasti halb, kuid jällegi et ei mindaks mingitele kursustele kas suurte eelaimdustega või ei leia õiged huvilised selliseid pakkumisi üles.

    Eks mõnevõrra negatiivne või eelarvamuslik suhtumine, mis paljudes foorumites läbi käib, ongi vast sellest tingitud, kuidas on koolitustele saabutud kas eelarvamustega või on valest sihtgrupist inimesed.

    Liked by 1 person

    1. Hea Agu!
      Aitäh Sulle mõtte eest 🙂. Ma siiski Thule laagrist kirjutama ei hakka, käisin seal paar aastat tagasi ja kuidagi mittehuvitav on kõike uuesti meenutada. Küll aga olen kirjutanud Thule ja Eriku paaride laagrist (Kas Sinu kooselus on piisavalt kirge?) ja mingi aimduse Leesojal toimuva kohta sealt saab.

      Ma lugesin oma teksti uuesti ja kuigi ma ise ma seda ei taju, et ütlen, et laagrites õpetatakse naistevahelist armastust, aga selgitan siinkohal rohkem. Naistelaagrites on praktikaid, mida harjutakse partneriga ja kui laagris on ainult naised, siis on ka praktikapartner naine. Ja mõned praktikad on väga intiimsed ja erootilised (näiteks yoni massaaž). Ja pole suurt vahet, kas seda teeb mees või naine, nauding on see peaaegu kõigile. Aga eelkõige on need laagrid iseenda tundma õppimiseks ja selle õppimise üks osa on ka piiride ületamine, ükskõik siis milles.

      Minu meelest on ka need kirjeldused, mis just kuskil laagris toimuma hakkab, suht informatiivsed. Ise olin palju varem sattunud täiesti juhuslikult kuulama raadiosaadet Thulega ja tema isiksus ning vaade seksuaalsusele oli mulle väga mõistetav, st ma jagan suuresti tema suhtumist. Ma poleks iial tema laagrisse muidu läinud. Mul oli ikkagi paras hirm ka – mitte intiimsete praktikate tõttu vaid hoopis esoteerika pärast. Ma pole just ise eriti esoteeriline ja kardsin, et ei sobi gruppi. Sobisin küll ja sain seal ka teada, et ka teistel tulijatel olid omad hirmud ning mõnigi loobus viimasel hetkel.
      See ongi enesetunde ja sobiva ajastuse küsimus, kas ja kuhu minna. Ja risk, et pettud on ka olemas, nagu ikka elus. Ma ise olen käinud ka näiteks mõnel tantraga seotud mõnetunnisel üritusel ja mind need ei kõnetanud. Aga ega ma sellest avalikult kuskil räägi, paljudele ju sobis, ehk siis küsimus on ainult minus.
      Üldiselt ma arvan, et need, kellel on palju eelarvamusi, ei lähe mitte kunagi mitte kuhugi, ja jumal nendega, ka nii saab elada 😂.

      Meeldib

Lisa kommentaar